nieuws

Snel juiste schijfremblokjes vinden

Onderdelen & Accessoires

Snel juiste schijfremblokjes vinden

De juiste schijfremblok vinden is voortaan kinderlijk eenvoudig. Marwi heeft een simpele, maar briljante oplossing gevonden: een assortimentsdoos met 1 op 1 afbeeldingen.

De juiste schijfremblok vinden is voortaan kinderlijk eenvoudig. Marwi heeft een simpele, maar briljante oplossing gevonden: een assortimentsdoos met 1 op 1 afbeeldingen.

Marwi heeft de 15 meest voorkomende typen schijremblokjes samengebracht in een handige assortimentsdoos met beschrijvingen en 1op 1 afbeeldingen van deze schijfremblokjes.

Alle Marwi schijfremblokjes zijn van superieure kwaliteit en worden gemaakt door ’s werelds grootste producent. Er zijn asbestvrije remvoeringen voor dagelijks gebruik en ‘sintered’ remvoeringen voor hoge remprestaties.

De Marwi schijfremblokjes zijn echte winstpakkers. De assortimentsdoos, gevuld met 3 sets van de 15 meest voorkomende schijfremblokjes (totaal 45 sets) heeft een advies retail-inkoopprijs van € 85,-  Alle schijfremblokjes kunnen worden nageleverd. Elke set is verpakt op een kleine kaart (8x8cm) met artikelnummer, complete beschrijving, barcode en euroslot zodat de sets ook aan de verkoopwand kunnen worden gepresenteerd.

De assortimentsdoos en de navullingen worden geleverd door de gerenommeerde groothandel.

De assortimentsdoos wordt geleverd met een extra stickervel zodat de doos naar eigen inzicht kan worden gecompleteerd. De sets worden geleverd inclusief benodigde toebehoren zoals veertjes en pinnen (indien deze nodig zijn).

Reageer op dit artikel