nieuws

Hesling Products viert 45-jarig jubileum

Onderdelen & Accessoires

Hesling Products viert 45-jarig jubileum

1 juni 2011 viert Hesling Products haar 45-jarig jubileum. Het bedrijf ontwikkelt als sinds 1966 fietstassen onder de merknaam FastRider. In de loop van de tijd zijn fietsmanden, regen- en fietskleding aan het assortiment toegevoegd.

BERGHEM – 1 juni 2011 viert Hesling Products haar 45-jarig jubileum. Het bedrijf ontwikkelt als sinds 1966 fietstassen onder de merknaam FastRider. In de loop van de tijd zijn fietsmanden, regen- en fietskleding aan het assortiment toegevoegd.

De afdeling Styling en Development ontwikkelt alle producten zelf en volgt hierbij de laatste technologieën op de voet. Uitgangspunt voor de totale FastRider collectie is: kwaliteitsproducten tegen een goede prijs. Het jubileum wordt gevierd met een jubileumfolder met spectaculaire aanbiedingen voor de klanten.

Voor FastRider is milieubewust ondernemen een belangrijk item, dat daadwerkelijk in producten is omgezet. De Re-juice serie is een serie vrolijke fietstassen, gemaakt van gerecyclede drinkpakjes. Hiermee ondersteunt Hesling Products een project, waarbij Filippijnse families een eerlijke prijs voor hun producten krijgen. De Pretty Petty is een serie trendy tassen die gemaakt zijn van gerecyclede petflessen. FastRider maakt er trendy tassen van.

Meer over FastRider…

Reageer op dit artikel