nieuws

Bio-Racer reistrolley

Onderdelen & Accessoires

Bio-Racer reistrolley

Nu het wielerseizoen volop aan de gang is en wielertoeristen massaal op fietsvakantie gaan, is het binnenkort weer inpakken en wegwezen. Om het compact meenemen van de fietsoutfit, helm, schoenen en andere accessoires vlot te laten verlopen, heeft Bio-Racer een degelijke reistrolley ontwikkeld die specifiek voor fietsers bestemd is.

Nu het wielerseizoen volop aan de gang is en wielertoeristen massaal op fietsvakantie gaan, is het binnenkort weer inpakken en wegwezen. Om het compact meenemen van de fietsoutfit, helm, schoenen en andere accessoires vlot te laten verlopen, heeft Bio-Racer een degelijke reistrolley ontwikkeld die specifiek voor fietsers bestemd is.

In het ongeveer 20 liter grote hoofdcompartiment, met binnenafmetingen van 55 x 35 x 12 cm, kunnen er heel wat spullen ingepakt en meegenomen worden. Vooraan zit verder een tweede kleiner opbergcompartiment met ritssluiting. De zijkanten van de tas zijn van een klein opbergzakje voorzien. Aan de ene kant een netstofzakje waarin men kleine spullen zoals bijvoorbeeld sportvoeding kan steken en aan de andere kant is een drinkbushouder die bij niet gebruik mooi weggeritst kan worden. Op die manier heeft men zonder de reistas te openen steeds sportvoeding en drank snel binnen handbereik.

Aan de voorkant van de tas zit nog een apart rugzakje dat er door middel van een rits afgehaald kan worden. Deze toepassing is handig wanneer men voor de start of na de aankomst alleen persoonlijke zaken, fietsschoenen, fietshelm of dergelijke tijdelijk moet opbergen en meenemen. De fietshelm kan in het geïntegreerde helmzakje, dat aan de voorkant van het aparte rugzakje zit, opgeborgen worden. Ook de trolley kan door snel ombouwen tot een grote rugzak omvormen. Door middel van de twee soepel lopende wieltjes en een uitschuifbare metalen hendel is de reistrolley zeer makkelijk manipuleerbaar. In zwart en afgewerkt met reflecterende strips. Adviesverkoopprijs: € 89,-.                                  

Reageer op dit artikel