nieuws

Brentjens DNA bij Jacobsons

Onderdelen & Accessoires

Brentjens DNA bij Jacobsons

Jacobsons heeft het genoegen om in 2011 twee nieuwe introducties aan te kondigen. De wielertubes van Maxxis, internationaal bandenmerk van wereldformaat, zijn vanaf heden exclusief verkrijgbaar via Jacobsons BV.

Jacobsons heeft het genoegen om in 2011 twee nieuwe introducties aan te kondigen. De wielertubes van Maxxis, internationaal bandenmerk van wereldformaat, zijn vanaf heden exclusief verkrijgbaar via Jacobsons BV.

Met de komst van Maxxis heeft Jacobsons meteen de primeur om een geheel nieuw product in bandenmarkt te lanceren: Brentjens DNA.

In samenwerking met Maxxis heeft mountainbikelegende Bart Brentjens een serie banden ontwikkeld gebaseerd op zijn jarenlange ervaring. Met zijn eigen DNA-banden drukt Brentjens wederom zijn stempel op het mountainbiken.

Brentjens DNA banden zijn kwaliteitsbanden van de bovenste plank. Met een super laag gewicht van 490 gram zijn deze banden daarnaast ook nog eens ultrasterk. Dankzij de Exeption Compound in combinatie met een ‘ 120 nylon draden per inch en  skinwall karkasopbouw behoren deze banden tot de top van mountainbikebanden.

Reageer op dit artikel