nieuws

Verduin Agency vertegenwoordigt Rubena Banden

Onderdelen & Accessoires

Verduin Agency vertegenwoordigt Rubena Banden

UTRECHT – Per 1 januari van dit jaar is Verduin Agency een samenwerking aangegaan met Rubena Banden. Verduin Agency gaat de verkoop- en marketingactiviteiten uitvoeren voor Rubena fietsbanden in de Benelux.

UTRECHT – Per 1 januari van dit jaar is Verduin Agency een samenwerking aangegaan met Rubena Banden. Verduin Agency gaat de verkoop- en marketingactiviteiten uitvoeren voor Rubena fietsbanden in de Benelux.

Rubena , wat staat voor RUBE van rubber  en NA van Náchod waar de productielocatie gevestigd is, is een grote  bandenproducent uit Tsjechië. Het bedrijf maakt onderdeel uit van de CGS group met een omzet van  € 470 miljoen.  Rubena produceert zowel binnen- als buitenbanden van zeer hoogwaardig kwaliteit. De rubberindustrie bestaat al sinds 1908 in Náchod en vanaf 1928 worden er in het bedrijf banden voor verschillende doeleinden, zoals fietsen, tractors, rolstoelen en dergelijke geproduceerd. Rubena is de afgelopen decennia sterk gemoderniseerd en men werkt er volgens de internationale ISO 9001 and ISO 14001 normen.

Volgens Edwin Verduin van Verduin Agency is de kracht van Rubena: “Een hoge mate van flexibiliteit en de zeer korte levertijden doordat het productieproces van de banden geheel in Europa plaatsvindt. Mede door een voorraad van 400.000 banden kan Rubena zeer snel leveren.” Rubena sponsort verscheidene teams en rijders; waaronder de Europees kampioen MTB Jaroslav Kulhavy. Hij en zijn team rijden naar volle tevredenheid op de Rubena MTB banden.
Op FietsVAK kunt u op de stand BG420 de bandencollectie komen bekijken.

Reageer op dit artikel