nieuws

Bio-Racer Overshoes

Onderdelen & Accessoires

Bio-Racer Overshoes

In de winter is het belangrijk om handen en voeten zo goed mogelijk tegen de kou te beschermen. Bio-Racer komt met de Mad Max MTB Overshoes. De toplaag van deze overschoen bestaat uit waterbestendig materiaal plus de stiknaden zijn ook nog eens waterdicht getapet.

In de winter is het belangrijk om handen en voeten zo goed mogelijk tegen de kou te beschermen. Bio-Racer komt met de Mad Max MTB Overshoes. De toplaag van deze overschoen bestaat uit waterbestendig materiaal plus de stiknaden zijn ook nog eens waterdicht getapet.

Als de voeten volledig van vocht en koude wind afgeschermd worden dan blijven ze ook langer warm. Het aan- en uit doen van overschoenen is meestal ook een lastig karwei. Door zijn volledig open constructie is dit bij de Mad Max Overshoes slechts een formaliteit. Achteraan en onderaan sluit men met de klittenband strips de voeten volledig en aërodynamisch af. Enkel het schoenplaatje en de hak van de schoen zijn dan nog vrij. Om ze tijdens het stappen te beschermen zijn de punten van de overschoenen van extra stevig materiaal gemaakt. Bij fietsen in het duister geven de reflecterende achterkant en Bio-Racer logo een veiliger gevoel.

Voor extra koudebescherming kan men bij extreem slechte weersomstandigheden Bio-Racer’s gebreide Classic Racer Overshoes onder de Mad Max Overshoes aandoen. Mad Max overschoenen zijn er in zwart en in de maten S t/m XL voor de prijs van € 39,-.            

Reageer op dit artikel