nieuws

Yepp Maxi Easyfit

Onderdelen & Accessoires

Yepp Maxi Easyfit

Naast de reeds bestaande Yepp Maxi zadelbuisbevestiging, is de Yepp Maxi-reeks uitgebreid met de Yepp Maxi Easyfit. Samen met de Yepp Maxi voor zadelbuisbevestiging is de Yepp Maxi-serie nu geschikt voor montage op een zeer groot aantal fietsen.

Naast de reeds bestaande Yepp Maxi zadelbuisbevestiging, is de Yepp Maxi-reeks uitgebreid met de Yepp Maxi Easyfit. Samen met de Yepp Maxi voor zadelbuisbevestiging is de Yepp Maxi-serie nu geschikt voor montage op een zeer groot aantal fietsen.

Verschillende fietsfabrikanten hebben of gaan dragers van diverse fietsmodellen aanpassen met de ‘Easyfit window’ waardoor directe montage, zonder gebruik van enig accessoire, mogelijk is.
 
De Yepp Maxi Easyfit is geschikt voor:
– directe montage op de bagagedrager (mits deze voldoet aan EN 14872) en voorzien van de unieke ‘Easyfit window’ of
– door gebruik te maken van de nieuwe Easyfit Drager die ook voorzien is van deze ‘window’. De Yepp Maxi Easyfit kenmerkt zich door een zeer eenvoudige (de-) montage.
 
Slechts door het aandraaien van de knop aan de achterzijde, zet de Yepp Maxi Easyfit zich spelingvrij vast in de Easyfit Window. Tegelijkertijd met het draaien dient de rode knop te worden ingedrukt als extra beveiliging. De draaiknop ‘lockt’ zichzelf elke 90º waardoor de Yepp Maxi Easyfit onder alle omstandigheden veilig op zijn positie blijft. De Yepp Maxi Easyfit is verkrijgbaar in de kleuren Black, Blue, Lime en Orange. Adviesverkoopprijs € 99,95.
 
Yepp Maxi Easyfit Drager
Dit product is de opvolger van de Unimontage drager (art.nrs 663 en 664) en is aangepast met de ‘Easyfit window’. Natuurlijk is de Easyfit drager ook geschikt voor montage van de Classics R911 en T30HS en is direct voor gebruik geschikt na de (eenmalige) montage op de standaard drager – mits deze voldoet aan de EN 14872 met een maximale belasting van 25 kg. De Easyfit drager is alleen verkrijgbaar in de kleur zilver. Advies verkoopprijs: € 19,95.
 
Fietsen met een ‘Easyfit window’, stand van zaken per eind juni 2010:
– Gazelle: Ambiance, Ambiance MPB, MPB, Bloom, Cabby Comfort, Tandem
– Giant: Centro

Reageer op dit artikel