nieuws

Mario Dominicus nu bedrijfsleider bij Hans Struijk Fietsen

Onderdelen & Accessoires

Mario Dominicus nu bedrijfsleider bij Hans Struijk Fietsen

DEN HAAG – Mario Dominicus is 1 mei jl. begonnen als nieuwe bedrijfsleider van Hans Struijk Fietsen The Globe. Hij volgt in die hoedanigheid Ronald van Rumpt op, die voor zichzelf gaat beginnen.

DEN HAAG – Mario Dominicus is 1 mei jl. begonnen als nieuwe bedrijfsleider van Hans Struijk Fietsen The Globe. Hij volgt in die hoedanigheid Ronald van Rumpt op, die voor zichzelf gaat beginnen.

Mario zal voor velen geen onbekende zijn. Hij was vanaf de oprichting in 1998 tot eind vorig jaar directeur van Jacobsons, importeur van high end wielersportkleding en accessoires. Vanuit deze positie had Mario in het verleden al een intensieve en goede samenwerking met Hans Struijk Fietsen.

Toen Ronald van Rumpt te kennen gaf dat hij Hans Struijk Fietsen gingen verlaten, moest eigenaar Timon Rutten op zoek naar een vervanger en vond die in Dominicus. “We hebben er dan ook alle vertrouwen dat de vestiging The Globe onder leiding van Mario een goede en stabiele toekomst tegemoet gaat.”

Reageer op dit artikel