nieuws

Low rider voor achterwiel

Onderdelen & Accessoires

Low rider voor achterwiel

De low rider bij het voorwiel kent iedereen, zeker de fervente vakantiefietsers. In navolging daarvan heeft Hebie nu een low rider voor bij het achterwiel ontwikkeld. Dit om de eenheid die een sportieve stadfiets biedt niet te doorbreken met een slecht in het optische plaatje passende bagagedrager.

De low rider bij het voorwiel kent iedereen, zeker de fervente vakantiefietsers. In navolging daarvan heeft Hebie nu een low rider voor bij het achterwiel ontwikkeld. Dit om de eenheid die een sportieve stadfiets biedt niet te doorbreken met een slecht in het optische plaatje passende bagagedrager.

Geheel in de trant van de low rider noemt Hebie deze oplossing de Rear Rider. Een elegante oplossing voor iedereen die toch een tas wil vervoeren aan de fiets, maar geen lelijke bagagedrager wil. De Rear Rider is een doordacht concept waarmee 1 of 2 zadeltassen of aktetassen kunnen worden vervoerd.

Technisch wordt aan de stabiliteit van het hele concept, vanaf het buizensysteem tot en met het verstelmechanisme, niets aan het toeval overgelaten. Aan de gladde en slanke dwarsverbinding over het wiel aan de achterkant kan met een adapter verlichting en een spatbord bevestigd worden. De eis van 20 kg die de rear rider volgens de regelgeving moet kunnen dragen, kan met gemak worden overschreden. De rear rider wordt bij de uitvaleinden bevestigd aan de bagagedragernokken.

Reageer op dit artikel