nieuws

FastRider Fast Lock Quick Carrier

Onderdelen & Accessoires

FastRider Fast Lock Quick Carrier

Dit nieuwe, afneembare systeem voor dubbele fietstassen won op de afgelopen FietsVAK de Fiets Innovatie Award 2010. De stand van Hesling Products werd goed bezocht en veel detaillisten bewonderden de eenvoud van deze nieuwe bevestiging van een dubbele fietstas.

Dit nieuwe, afneembare systeem voor dubbele fietstassen won op de afgelopen FietsVAK de Fiets Innovatie Award 2010. De stand van Hesling Products werd goed bezocht en veel detaillisten bewonderden de eenvoud van deze nieuwe bevestiging van een dubbele fietstas.

Het Fast Lock Quick Carrier systeem zorgt ervoor dat de beide tassen met één handbeweging afneembaar zijn. Verder zijn ze afsluitbaar met een unieke sleutel. Ook het overladen van tassen is niet meer nodig. Handig voor gebruik op meerdere fietsen en ruimtebesparend in schuur, portiek of stalling. Voor dealers is het bovendien handig dat het systeem eenvoudig te bevestigen is en op een diversiteit aan bagagedragers past. 

Hesling Products is blij met de erkenning van de vakjury van de Fiets Innovatie Awards. Deze toekenning benadrukt volgens hen de slogan ‘Praktisch op iedere fiets’ eens te meer.

Momenteel zijn drie lijnen dubbele tassen uitgevoerd met een FLQC systeem: Young Bags III Double Bag L, Led Bag Trendy en Canvas Bag 47,5 liter, allen in drie kleuren.

Uiteraard staat de ontwikkeling niet stil en zullen wellicht andere modellen met een FLQC systeem worden uitgevoerd. Hesling Products houdt u op de hoogte via de website.

Reageer op dit artikel