nieuws

Schoudertas voor op de fiets

Onderdelen & Accessoires

De nieuwe schoudertas en tevens fietstas City-Biker van Ortlieb won in september een Eurobike Award. Het nieuwe model City-Biker van Ortlieb is een schoudertas met klep, die dankzij het Quick-Lock2 systeem makkelijk aan een bagagedrager bevestigd kan worden

Schoudertas voor op de fiets

De nieuwe schoudertas en tevens fietstas City-Biker van Ortlieb won in september een Eurobike Award. Het nieuwe model City-Biker van Ortlieb is een schoudertas met klep, die dankzij het Quick-Lock2 systeem makkelijk aan een bagagedrager bevestigd kan worden.

De City-Biker is dé ideale tas voor een fietstochtje door de stad of voor naar het werk. De tas kan makkelijk gedragen worden door middel van de comfortabele, gepolsterde schouderband en is geschikt voor A4 formaat en een 13.3” laptop. Verder beschikt de tas over binnenvoering met ritsvak, een sleutelhanger en een pennenhouder. De City-Biker heeft een inhoud van 10 loter en weegt 800 gram.

Reageer op dit artikel