nieuws

Accell koopt machines voor spatbordproductie van Lepper

Onderdelen & Accessoires

Accell koopt machines voor spatbordproductie van Lepper

HEERENVEEN – De Accell Group heeft van onderdelenfabrikant Lepper VSL de machines gekocht voor de productie van stalen spatborden. Deze koop werd ingegeven door financiële problemen bij Lepper.

HEERENVEEN – De Accell Group heeft van onderdelenfabrikant Lepper VSL de machines gekocht voor de productie van stalen spatborden. Deze koop werd ingegeven door financiële problemen bij Lepper.

Door de machines te kopen is Accell verzekerd van de levering van stalen spatborden naar de diverse fietsmerken die behoren tot het moederbedrijf. Omdat er maar enkele producenten in Europa zijn die stalen spatborden maken, blijft Lepper ook andere dan tot de Accell Groep behorende fietsfabrikanten leveren. De orders, de productie en de levering lopen via Lepper VSL en directeur Rudi Keulen.

Lepper VSL blijft gewoon spatborden en zadels maken. Het bedrijf betaalt Accell een vergoeding voor het gebruik van de machines. De productie blijft voorlopig plaatsvinden in de fabriek van Lepper in Dieren. Binnen twee tot vier jaar zal de productie verplaatst worden naar een ander pand omdat er op de huidige locatie nieuwe huizen gebouwd gaan worden.

Meer nieuws over Lepper

Reageer op dit artikel