nieuws

Fast Rider introduceert huis-aan-huis folder

Onderdelen & Accessoires

Fast Rider introduceert huis-aan-huis folder

BERGHEM – Hesling Products komt als eerste fietstassenmerk met een consumenten huis-aan-huis folder van Fast Rider. De helft van de kosten van de folder zijn voor Hesling, net als het indrukken van de naam op de folder. Hesling verwacht enkele honderdduizenden folders te gaan drukken.

BERGHEM – Hesling Products komt als eerste fietstassenmerk met een consumenten huis-aan-huis folder van Fast Rider. De helft van de kosten van de folder zijn voor Hesling, net als het indrukken van de naam op de folder. Hesling verwacht enkele honderdduizenden folders te gaan drukken.

Met deze actiefolder ondersteunt Hesling Products de detaillisten om deze zo in staat te stellen extra omzet te genereren en een grote groep lokale consumenten te attenderen op het kleurrijke assortiment Fast Rider tassen. Naast de nieuwe collectie fietstassen 2008, worden ook de manden, nieuwe regen- en fietskleding bij de consument onder de aandacht gebracht. Met daarbij aanbiedingen waar zowel de detaillist als consument van kunnen profiteren.

Reageer op dit artikel