nieuws

Voorspatbordje

Onderdelen & Accessoires

Voorspatbordje

HEBIE heeft een lange geschiedenis in de fabricage van monteerbare spatborden, namelijk 25 jaar. De vijfde generatie ziet nu het licht met onder meer een klein en licht voorspatbordsetje dat de onderbenen en voeten beschermt tegen opspattend vuil.

HEBIE heeft een lange geschiedenis in de fabricage van monteerbare spatborden, namelijk 25 jaar. De vijfde generatie ziet nu het licht met onder meer een klein en licht voorspatbordsetje dat de onderbenen en voeten beschermt tegen opspattend vuil.

Het modieuze uiterlijk zal zeker de jeugdige doelgroep zeer aanspreken. Deze Viper past helemaal in de trend van aangeklede stoere mountainbikes met mega profielbanden. Het is een elegant ontwerp, en makkelijk te monteren op elk soort fiets dankzij het universele bevestigingsmechanisme dat altijd past. De nieuwste Viper is verkrijgbaar als set of in single verpakking.

Reageer op dit artikel