nieuws

Max2Bike bij Odice

Onderdelen & Accessoires

Max2Bike bij Odice

DRACHTEN – Blomson en Odice hebben een overeenkomst gesloten over de verkoop van Max2Bike fietsen. Geertsma, Kuiper, Lakmaker, alsmede de nieuwe Smits Tweewielergroothandel gaan het merk Max2Bike exclusief verkopen. Hiermede is de basis gelegd voor een verdere uitbouw van dit succesvolle fietsenmerk.

DRACHTEN – Blomson en Odice hebben een overeenkomst gesloten over de verkoop van Max2Bike fietsen. Geertsma, Kuiper, Lakmaker, alsmede de nieuwe Smits Tweewielergroothandel gaan het merk Max2Bike exclusief verkopen. Hiermede is de basis gelegd voor een verdere uitbouw van dit succesvolle fietsenmerk.

Odice neemt tevens de onderdelen en accessoires over die Blomson International eerder heeft overgenomen van het voormalige Smits. Smits Tweewielergroothandel heeft zich als  de vijfde verkoopunit aangesloten bij Odice. Met het intreden van Smits Tweewielergroothandel heeft Odice een landelijk dekkend netwerk gekregen.

Bromfietsonderdelen
Smits Tweewielergroothandel zal zich richten op de klantenkring van het voormalige Smits, maar zeker ook op nieuwe relaties. Naast een volledig assortiment onderdelen en accessoires voor de fiets, beschikt Smits Tweewielergroothandel nu tevens over een aantrekkelijk assortiment voor bromfiets en scooter. Dit door de bundeling van assortimenten binnen Odice.
Smits Tweewielergroothandel heeft inmiddels twee accountmanagers aangetrokken die de vakhandel gaan bezoeken. Hans de Lijster zal zich op de onderdelenverkoop gaan richten. Rob Schraven is verantwoordelijk voor Max2Bike.

Op korte termijn zal Odice de vakhandel informeren over de webshop en de  Max2Bike site. Het Odice distributiecentrum wordt medio maart geopend. Tot die tijd zullen Smits-onderdelen en -accessoires uitgeleverd worden via F. Geertsma B.V.

Reageer op dit artikel