nieuws

Carrera naar Jacobsons

Onderdelen & Accessoires

Carrera naar Jacobsons

ALKMAAR – Jacobsons BV, distributeur van verschillende topmerken op het gebied van fietskleding en andere accessoires, heeft met onmiddellijke ingang de exclusieve marketing- en distributierechten verworven van het vermaarde Italiaanse sportmerk Carrera.

ALKMAAR – Jacobsons BV, distributeur van verschillende topmerken op het gebied van fietskleding en andere accessoires, heeft met onmiddellijke ingang de exclusieve marketing- en distributierechten verworven van het vermaarde Italiaanse sportmerk Carrera.

“Na het plotselinge vertrek van Rudy Project, nu twee seizoenen geleden, is ons assortiment, met de komst van Carrera weer compleet en kunnen wij onze dealers weer een totaalpakket bieden”, aldus Mario Dominicus, directeur bij Jacobsons.

De exclusiviteit geldt alleen voor de tweewielermarkt en voorlopig alleen voor Nederland, maar het is de bedoeling dit volgend jaar uit te breiden naar België en Luxemburg.

De collectie van Carrera bestaat uit brillen en helmen.

Reageer op dit artikel