blog

Wordt moederdag moeder’s dag?

Onderdelen & Accessoires

Pittige leerzame reacties op de vorige blogs. Nu wil ik eigenlijk ook wat voorbeelden.

Pittige leerzame reacties op de vorige blogs. Nu wil ik eigenlijk ook wat voorbeelden.

Wie zorgt er voor dat al die lieve leuke moeders eindelijk iets echt leuks van de kids en papa krijgen. Al die zalfjes, shampootjes en voorspelbare cadeausetjes….zelfs 4711 is nog volop in een kek doosje te koop. Dan heeft een kindertekening nog meer meerwaarde. Onlangs maakte ik een mooie tassenetalage met uitdagende tekstborden die papa even op scherp zal zetten.     Het werkte meteen!                                                                       Mama wil echt ’t liefst zo’n mooie fietstas, een modieus shirt, handschoentjes, sokjes en andere zinvolle vrolijke geschenkjes. Ik wil nu ook graag ideeën van fabrikanten, retailers en leveranciers lezen. Kom wees eens niet zo schuchter, maar deel je trots op wat je voor mama hebt bedacht.  

Ron Haker

Reageer op dit artikel