artikel

CST Platinum Protector: De ultieme antilekband

Onderdelen & Accessoires

CST Platinum Protector: De ultieme antilekband
De deadline voor het insturen van nieuws is dinsdag 5 januari 2016.

Het merendeel van veel fietsers vraagt aan hun dealer naar antilekbanden. Om aan die specifieke vraag nog beter te kunnen voldoen heeft CST met de Platinum Protector een nieuw en innovatief concept gelanceerd.

Dat iedere band lek kan gaan spreekt natuurlijk voor zich, omdat er nu eenmaal lucht in de binnenband zit en het comfort ook belangrijk is. CST weet dat als grootste fietsbanden producent ter wereld als geen ander. Zij gebruiken in alle banden goede materialen, die het lekrijden tot een minimum weten te beperken.

Ideale combi

Maar met de komst van de ultieme serie antilekbanden kunnen consumenten opgelucht ademhalen. De CST Platinum Protector herbergt namelijk een ideale combinatie van twee materialen. De rubberen laag die de scherpe delen terugduwt en de geweven EPS laag die voorkomt dat de meest scherpe punten de binnenband raken. Vergeleken met de Double Breaker laag in de Pro banden doet de Platinum Protector er nog een schepje boven op.

Geen spijt

CST heeft kans gezien niet alleen de lekbestendigheid aanzienlijk te vergroten, maar ook de rolweerstand optimaal te houden, zodat het rijcomfort van deze banden werkelijk ultiem is. Dealers kunnen de CST Platinum Protector met een gerust hart aanbevelen bij de consument, die geen spijt zal krijgen van zijn aankoop.

 

 

Reageer op dit artikel