artikel

AGU distributeur van SwissStop

Onderdelen & Accessoires

AGU distributeur van SwissStop
AGU is de nieuwe distributeur van SwissStop.

Het Zwitserse merk SwissStop wordt vanaf begin dit jaar gedistribueerd door AGU. SwissStop is bekend van innovatieve producten, zoals disc brake silencer, Black Prince en Yellow King compound en organic/sintered schijfremblokken.

SwissStop is een product van Rex Articoli Tecnici S.A. uit Mendrisio, Zwitserland. Na de start in 1935 begon dit bedrijf vanaf 1950 remblokken te ontwikkelen en te produceren. In 1970 produceerden ze al meer dan 20 miljoen remblokken per jaar waarna in 1990 het merk SwissStop in de markt werd gezet. Inmiddels is SwissStop de keuze van menig ProTeam, wielenmerk waaronder FFWD en producenten van high-end remmen, zoals SRAM.

Reageer op dit artikel