artikel

SRAM-actie bij Mergelheuvelland tweedaagse

Onderdelen & Accessoires

SRAM-actie bij Mergelheuvelland tweedaagse
Van links naar rechts Gerko Groenendijk (SRAM), winnaar Bas Boels en Marc Linckens, Eric Willems, Jean Habets (allen Cycles Jean Habets)

SRAM heeft een winactie gedaan bij de afgelopen editie van de Mergelheuvelland tweedaagse. Als sponsor is SRAM al vele jaren verbonden aan de Mergelheuvelland tweedaagse. Tijdens dit jaarlijks terugkomende evenement verzorgt SRAM de technische ondersteuning aan de deelnemers.

Dit jaar heeft SRAM daarnaast samen met de plaatselijke dealer Jean Habets (Schin op Geul) een promotiestand ingericht waar al het laatste nieuws en de nieuwste ontwikkelingen te zien waren zoals de RockShox RS-1 voorvork, de Force en Rival race groepen met hydraulische remmen en de nieuwste Zipp wielen. Onder de deelnemers die een deelnameformulier hadden ingevuld, werd een complete SRAM X01 mountainbike groep en een set Roam 50 mountainbike wielen verloot. De gelukkige winnaar van deze actie is Bas Boels. Inmiddels heeft hij uit handen van Gerko Groenendijk van SRAM de onderdelen ontvangen en zijn deze bij Jean Habets op zijn fiets gemonteerd.

Reageer op dit artikel