artikel

Schwalbe ondersteunt verkoop met dealerkleding

Onderdelen & Accessoires

Schwalbe ondersteunt verkoop met dealerkleding
Schwalbe heeft nu ook bedrijfskleding met bedrijfslogo’s in het assortiment.

Bandenleverancier Schwalbe wil dealers zoveel mogelijk ondersteunen met de verkoop van hun banden. Onder meer door middel van het leveren van bedrijfskleding met bedrijfslogo’s.

Ludiek inhakend op de actualiteit werden op de eerste dag van het Kruitbosch Bike Event shirts gebracht waarop het fonkelnieuwe logo van Kruitbosch geborduurd was. De kleding is te zien in de stand van Schwalbe.

Speciale website

De dealerkledingcollectie van Schwalbe bestaat uit een T-shirt, polo shirt, longsleeve en Zipper jacket, die voorzien zijn van het Schwalbe logo tegen een zwarte achtergrond aan de linkerkant. Op de rechterzijde is ruimte voor het bedrijfslogo van de Schwalbe dealers. Via de website www.schwalbe-dealerkleding.nl kan de kleding in zes stappen online besteld worden met een minimale afname van 10 stuks.

Reageer op dit artikel