artikel

Juncker Bike Parts distributeur Crankbrothers

Onderdelen & Accessoires

Juncker Bike Parts distributeur Crankbrothers
Juncker Bike Parts wordt de nieuwe distributeur van het sportieve topmerk Crankbrothers.

Juncker Bike Parts wordt de nieuwe distributeur van het sportieve topmerk Crankbrothers. Onder mountainbikers en downhill specialisten staat het merk bekend om de combinatie van functionaliteit en een kleurrijk, bijzonder design.

Crankbrothers ontwikkelt producten op een creatieve en innovatieve manier. De pedalen, wielen, pompjes en tools kennen inmiddels vele fans in het cross country profpeloton. “We zijn blij dat we weer zo’n topmerk aan ons sportieve assortiment hebben kunnen toevoegen”, aldus Chiem de Winter, commercieel directeur van Juncker Bike Parts.

Versterking sportieve segment JBP

Crankbrothers is onderdeel van Selle Royal SPA, waar ook de merken Selle Royal en Fi’zi:k deel van uitmaken. De pedalen, wielen, pompjes en tools zijn technische hoogstandjes, geliefd bij sportieve fietsers. Het merk zorgt voor een verdere versterking van het sportieve assortiment van distributeur Juncker Bike Parts, die  recent ook al de toevoeging van Etxeondo fietskleding kon vieren. Juncker Bike Parts verwacht vanaf begin 2015 de voorraad Crankbrothers op orde te hebben en goed in te kunnen spelen op de vraag vanuit de vakhandel.

Reageer op dit artikel