artikel

Happy Hour bij BBB op Bike MOTION

Onderdelen & Accessoires

Happy Hour bij BBB op Bike MOTION
Zoals elk jaar is er op Bike MOTION op zondagavond vanaf 17:00 uur weer een borrel voor alle dealers op de BBB-stand.

De Bike MOTION Benelux is vandaag van start gegaan in de Jaarbeurs Utrecht. Zoals ieder jaar is er zondagavond vanaf 17:00 uur weer een borrel voor dealers op de BBB-stand. Die kunnen onder het genot van een lekker hapje en drankje napraten over de laatste nieuwtjes en innovatieve producten bij BBB en andere merken.

Op de stand worden de BBB producten voor 2015 getoond. Uiteraard alle nieuwe producten, zoals de Adapt SE sportbril, de Tithon helm, de iphone 6 compatibele Guardian en MaraTour rugzak. Ook geeft BBB met mooie presentaties aan hoe de BBB-producten nog beter gepresenteerd kunnen worden in de winkel. De producten zijn in de presentaties niet alleen te bekijken, maar ook aan te raken en uit te proberen.

Universele telefoonhouder

Op de stand is onder meer de universele houder, de Guardian, te zien. Hierin passen telefoons met afmetingen tot 140 mm x 70 mm. Laten nou de afmetingen van de nieuwe iPhone 6 138,1 mm x 67 mm zijn. Zodat die perfect in de Guardian past. De productgroep mobiele telefoonhouders wordt waar nodig uitgebreid met een Patron voor nieuwe populaire modellen, maar met de iPhone 6 kan men direct al op de fiets stappen met de Guardian.
De stand van BBB is in hal 11. Alle producten voor 2015 worden getoond op een stand van 16m bij 10m, stand nummer 11C008.

Reageer op dit artikel