artikel

Crankbrothers blijft bij Cosmic Sports

Onderdelen & Accessoires

Crankbrothers blijft bij Cosmic Sports
Cosmic Sports BV blijft officieel distributeur van Crankbrothers, naast Juncker Bike Parts.

Op Bike MOTION maakte Juncker Bike Parts bekend distributeur te zijn geworden van Crankbrothers, het sportieve topmerk voor pedalen, wielen, pompjes en tools. Crankbrothers heeft al een distributeur voor Nederland en sinds kort ook de gehele Benelux, namelijk Cosmic Sports BV. Deze blijft officieel distributeur van Crankbrothers, naast Juncker Bike Parts.

Uit het bericht op tweewieler.nl kwam het over alsof Juncker Bike Parts exclusief de distributie gaat doen, maar dat klopt dus niet. General Manager van Cosmic Sports Pieter Versteege: “De kracht van Cosmic Sports is dat we een breed en diep assortiment kunnen leveren vanuit ons centraal magazijn in Fürth (bij Neurenberg), van waaruit we naast de Benelux ook de Duitse en Oostenrijkse markt bedienen. Cosmic Sports GmbH levert de Crankbrothers-producten en onderdelen uit voorraad en verleent tevens service voor de pedalen, wielen en verstelbare zadelpennen sinds de oprichting van het merk. We merkten, na de bekendmaking door Juncker, dat veel klanten dachten dat we het merk verloren hadden, maar het tegendeel is dus waar.”

Reageer op dit artikel