artikel

Spanninga lanceert nieuwe website

Onderdelen & Accessoires

Spanninga lanceert nieuwe website
De nieuwe website van Spanninga is meer consumer focused dan voorheen.

Verlichtingsproducent Spanninga heeft de website compleet vernieuwd en meer consumer focused gemaakt. Tegelijkertijd is het bezig een online tool te maken die de consument een impressie geeft van de lichtbundels die verschillende lampen geven. Deze is eind september gereed.

Aurélie Gil Dos Santos, marketeer voor Spanninga: “Op de website staan nu veel meer foto’s. Er is een nieuwe tool gemaakt waarmee je je ideale fietsverlichting kunt vinden, ‘Find your ideal light’. De website is ook geschikt voor mobiel internet.”

MySpanninga

Op de website is ook een speciale area voor Spanninga-dealers met een speciale login. Hier kunnen zij exclusieve informatie vinden over de Spanninga-lampen en materiaal downloaden om het merk te promoten. Ook verkoopinformatie is op dit, voor consumenten, afgeschermde deel te vinden.

Reageer op dit artikel