artikel

Sigma RC Move Bluetooth

Onderdelen & Accessoires

Sigma RC Move Bluetooth
Verbonden met de iPhone en de Sigma-app Move wordt RC Move een smart trainingspartner.

Sigma Sport luidt het seizoen 2015 in met nieuwe producten en innovaties op het gebied van sporthorloges, smart devices en software. Met de RC Move brengt Sigma Sport een hartslagmeter op de markt, die er op twee manieren uitspringt: als hartslagmeter is het een perfecte trainingsbegeleider en verbonden met de iPhone en de Sigma-app Move wordt het een smart trainingspartner.

De waarden van de app, zoals snelheid of afstand, worden gelijktijdig op het horloge getoond, per Voice Control na elke ronde gemeld en kunnen na de training via Facebook of Twitter gedeeld worden. Slim detail: Muziek van de playlist is direct via het horloge te beluisteren. Of het nu is in zwart of wit: Move to run smarter. De gegevens uit de RC Move zijn uitgebreid uit te lezen op de pc. Er is ook een versie voor tablet.

Reageer op dit artikel