artikel

Partnership Born en ICC

Onderdelen & Accessoires

Partnership Born en ICC
Sportvoedingsmerk Born heeft een partnership gezocht met International Connecting Cycle (ICC) Bicycle Parts.

Het sportvoedingsmerk Born gaat de thuismarkt in Nederland versterken en zijn markt meer uitbreiden binnen heel Europa. Daarvoor heeft het, naast Tehava International als partner, een partnership gezocht met International Connecting Cycle (ICC) Bicycle Parts. ICC gaat zich richten op de introductie van Born in verschillende Europese landen.

ICC krijgt daarmee de functie van verkoopkantoor van Born voor Europa. Roy Slangen van Born stelt het zo: “Van een klein merk in de jaren 80 zijn we inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd ProTour merk. Met team Giant–Shimano hebben we de laatste jaren ons merk een modern imago gegeven en veel nieuwe producten ontwikkeld, onder meer op het gebied van bodycare. We zijn een kwaliteitsmerk. ICC is voor ons een partner met dezelfde statuur, zodat we onze business met hen samen optimaal kunnen ontwikkelen.”

Ruim dertig jaar verkoopervaring

Vanuit ICC meldt men dat ‘meer dan dertig jaar verkoopervaring van gerenommeerde merken zoals Tacx, Campagnolo, Deda Elementi en Dedacciai samen met een uitgebreid professioneel en internationaal verkoopnetwerk geloven wij dat we het merk en de internationale sales van een mooi merk als Born zeker kunnen versterken.”

Reageer op dit artikel