artikel

Bikegear catalogus nu online

Onderdelen & Accessoires

Bikegear catalogus nu online
De dikke Bikegear catalogus van Shimano Benelux is voortaan online te raadplegen.

De dikke Bikegear catalogus van Shimano Benelux is na meer dan vijftien uitgaven voortaan online te raadplegen. Vanaf 1 oktober 2014 zijn de beste producten van de beste merken te vinden op www.bikegear.cc. En niet alleen de producten, ook gebruikersinformatie en verkoopadressen zijn snel te raadplegen. Begin oktober komt het Bikegear Magazine uit waarin wordt ingegaan op het verhaal achter het materiaal. Bij perfecte producten hoort immers ook perfecte informatie.

Shimano zet met de introductie van bikegear.cc een volgende stap op de digitale ladder. De tijd van de zware catalogi is voorbij. Gemak dient de mens. Op bikegear.cc vindt consument en dealer alle informatie over een perfecte fietsuitrusting op één plek. Naast actuele gedetailleerde productinformatie van de bekende Bikegear A-merken en producten, krijgt men ook snel inzicht in welk product voor jou de beste keuze is. Hoe gebruik je een product en wanneer?

Alle verkoopadressen

Op Bikegear.cc ziet de consument alle verkoopadressen in de buurt zodat die snel het juiste adres vindt voor een perfect advies en de beste service.

Bikegear voor wie bij wil blijven

Bikegear houdt iedereen op de hoogte van de nieuwste productintroducties, innovaties en technologieën. De bikegear.cc Facebook pagina op facebook.com/bikegear.cc is het platform om informatie uit te wisselen over producten. Inschrijven voor de Bikegear nieuwsbrief kan ook, waardoor men een maandelijkse update van nieuwe producten en technologieën ontvangt.

Bikegear Magazine

Verdwijnt de papieren versie van de Bikegear dan helemaal? Nee, er valt ook zeker nog wat te bladeren. Naast de bikegear.cc website, komt Bikegear twee keer per jaar met Bikegear Magazine. Bikegear Magazine toont de achtergrond achter de producten: verhalen over het profpeloton, productontwikkeling, technologieën en nog veel meer.

Reageer op dit artikel