artikel

BikeBoard app van BBB

Onderdelen & Accessoires

BikeBoard app van BBB
De BBB BikeBoard app is de manier om een fietstocht te volgen en te registreren.

Na het introduceren van Bluetooth sensoren en een vernieuwende smartphonehouder vorig jaar, heeft het team van BBB ook een fietsapplicatie ontwikkeld. De BBB BikeBoard app is de manier om een fietstocht te volgen en te registreren. Uiteraard ontwikkeld volgens de BBB ontwerpfilosofie om producten terug te brengen tot no-nonsense versies.

Bij het ontwikkelen van de BikeBoard richtte het team zich daarbij op bedienbaarheid, betrouwbaarheid en batterijvriendelijkheid. De no-nonsense filosofie blijkt uit: geen overbodige knoppen en eigenschappen. Marcel Kruithof van BBB: “Desondanks kan de BikeBoard alles waar van wij vinden dat het belangrijk is. Een directe upload naar ‘Strava’, het eenvoudig aanpassen van de posities en een keuze van de gegevens op je scherm en een directe link naar je sensoren vanuit je huidige ‘Workout’scherm. Maar de meeste slimme keuzes die we hebben gemaakt zitten ‘onder de motorkap’. Het processorgebruik is zoveel mogelijk beperkt om je telefoonbatterij zo min mogelijk te belasten. Keuzes in het registreren en filteren van je data zijn zo aangepast dat jouw rit zo nauwkeurig mogelijk wordt weergegeven, inclusief die ene sprint waarin je al je vrienden klopte!”

Eigenschappen BikeBoard app

  • Personaliseerbare layout
  • ‘Drag & drop’ eigenschappen om de layout aan te passen
  • Koppel & beheer je BCP-61/62 Bluetooth sensoren
  • GPS tracking met kaartoverzicht
  • Directe toegang tot de ‘quick settings’
  • ‘Workout’ historie met ritgegevens
  • Direct naar Stava uploaden of .GPX/.TCX exporteren
  • Alle fiets gerelateerde functies’Keep-awake’ & ‘auto-pause’

Hier vind je meer informatie over de BBB BikeBoard.

Reageer op dit artikel