artikel

Beëindiging samenwerking Shimano Benelux en Thule

Onderdelen & Accessoires

Beëindiging samenwerking Shimano Benelux en Thule
Presentatie op Eurobike 2014 van de Thule RideAlong kinderzitjes.

Thule, bekend van onder andere fietsendragers, heeft besloten om haar producten rechtstreeks, dus zonder de tussenkomst van distributeurs, uit te gaan leveren in de Benelux. Dit betekent dat de samenwerking met Shimano Benelux en Thule Group, die begon in 2007, per januari 2015 wordt beëindigd. Tot die tijd kunnen dealers hun Thule producten bij Shimano Benelux blijven bestellen zoals ze dat gewend zijn.

Op dit moment is Thule bezig met het aanpassen van haar organisatie voor directe distributie. De nieuwe opzet zal volledig effectief zijn in januari 2015. Vanaf 15 januari 2015 kunnen dealers ook voor service & garantie gerelateerde zaken rechtstreeks bij Thule terecht. Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met uw contactpersoon bij Shimano Benelux of Thule.

Directe marktbenadering

Peter Steketee (Area Sales Manager West Europe, Thule Group): ‘Thule bedankt Shimano Benelux voor de jarenlange samenwerking en haar bewezen diensten naar klanten. Veranderingen in de markt en het productaanbod vanuit Thule hebben ons gemotiveerd voor een directe marktbenadering in het fietsenkanaal te kiezen.’

Reageer op dit artikel