artikel

AGU ‘hotlist’ met fietsmuziek

Onderdelen & Accessoires

AGU ‘hotlist’ met fietsmuziek
Muziek kan bij het fietsen net voor dat extra beetje energie zorgen, is het idee achter de AGU-afspeellijst.

Steeds meer mensen luisteren naar muziek tijdens het fietsen. Niet voor niets beschikken de meeste AGU-shirts over een audio-uitgang voor een koptelefoontje in de achterzak. Maar wat zijn nu de nummers waarop je kunt blijven gaan? Welke hits zorgen voor muzikale moraal? AGU vroeg het aan het fietsend publiek en stelde met de antwoorden de ‘Nothing can stop you Hits’ samen.

Bekijk én beluister de AGU-afspeellijst op Spotify: http://open.spotify.com/user/agunl/playlist/7e2ZyTYqKzztW2TNcgPH9T.

De lijst is samengesteld voor fietsers, door fietsers. Met nummers als Immortality (Pearl Jam), Go (Moby) en Titanium (David Guetta) gaan de pedalen net iets makkelijker rond. “We willen het fietsen hiermee nog leuker maken,”aldus Krijn Snuif, marketingmanager van AGU. “Muziek kan net voor dat extra beetje energie zorgen. Wel willen we mensen die met oortjes in fietsen, adviseren om goed op het verkeer te letten.”

Reageer op dit artikel