artikel

Tehava distributeur Born Sportscare

Onderdelen & Accessoires

Tehava distributeur Born Sportscare
Tehava International gaat Born Sportscare in de gehele Benelux distribueren.

Born Sportscare B.V. en Tehava International, beiden uit Geleen, hebben besloten om de handen ineen te slaan en samen de krachten te bundelen. De kwaliteitsproducten van Born Sportscare B.V. – sportvoeding en sportverzorging – passen uitstekend binnen de positionering van Tehava International en zijn een ideale uitbreiding van het productportfolio voor het high-end wielersegment.

Born is sinds 1985 partner voor topprestaties en sportplezier. Samen met diverse Olympische, Europese en wereldkampioenen zijn sportvoedingen en sportverzorgende producten ontwikkeld van superior kwaliteit. Constante fine-tuning en innovaties zorgen ervoor dat Born nog steeds aan de top staat met een assortiment bestaande uit hoogwaardige producten die voor, tijdens en na een sportieve inspanning gebruikt kunnen worden. Born is een belangrijk duursportmerk met haar basis in de wielersport en op dit moment verbonden aan Team Giant-Shimano als innovation partner.

Breed assortiment voor sportieve fietser

Tehava International is ruim 43 jaar actief in het mid- en highend segment van de fietsmarkt en kenmerkt zich door het brede sportieve assortiment. Vanuit het hoofdkantoor en distributiecentrum in Geleen wordt een internationaal dealernetwerk in de Benelux, Duitsland en Frankrijk beleverd met topproducten. Tehava voert een pakket van ruim vijftig topmerken waaronder de eigen merken ISAAC (highend race-, mtb- en triathlonfietsen) en TRIVIO (accessoires en onderdelen).

Reageer op dit artikel