artikel

Magura stopt met rechtstreekse levering vakhandel Benelux

Onderdelen & Accessoires

Magura stopt met rechtstreekse levering vakhandel Benelux
Juncker Bike Parts en Tehava International zijn vanaf 1 juni exclusief distributeur van Magura componenten en spare parts in de Benelux.

Juncker Bike Parts en Tehava International zijn vanaf 1 juni exclusief distributeur van Magura componenten en spare parts in België, Nederland en Luxemburg. Met een betrouwbare distributeurs als Juncker en Tehava stopt Magura met de rechtstreekse levering aan de vakhandel in de Benelux.

Op basis van de jarenlange samenwerking heeft Magura Juncker samen met Tehava International geselecteerd als distributeurs in de Benelux. “We geven nu de voorkeur aan betrouwbare partners die het merk de ondersteuning kunnen geven die wij belangrijk vinden,” aldus Chiel Thomson, de verantwoordelijke binnen Magura voor de Benelux. Daarnaast is Tehava International vanaf 1 juni ook het officiële service center voor Magura. Op termijn zal Juncker ook service en garantie gaan verzorgen. Naast de exclusieve distributeurs heeft Magura Louis Verwimp als partner.

Veer- en remsystemen

Magura is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van duurzame veer- en remsystemen. Het Duitse bedrijf staat bekend om zijn superieure remsystemen en veringen, die volgens kenners tot de besten op de markt behoren.

Reageer op dit artikel