artikel

Action Sports nieuwe partnerdistributeur Tacx

Onderdelen & Accessoires

Action Sports nieuwe partnerdistributeur Tacx
Tacx heeft naast trainingshardware en -software ook andere producten in het assortiment zoals verlichting en kleding.

Tacx heeft een nieuwe partnerdistributeur in de Benelux: Action Sports. Action Sports is al distributeur van onder meer Look, Northwave en Zero RH+. Het bedrijf is gevestigd in Welkenraedt in de Belgische provincie Luik.

Tacx, de marktleider op het gebied van hometrainers in de Benelux, werkt sinds 2012 samen met een select aantal partnerdistributeurs in Nederland en België.

Eigen Tacx-servicemedewerker

Een dealer kan bij een partnerdistributeur terecht voor alles wat hij nodig heeft van Tacx. Elke partnerdistributeur heeft een eigen Tacx-servicemedewerker die dealers uit de brand helpt bij service- en garantiezaken. De partnerdistributeurs houden zich ook actief bezig met verkoop, logistiek en marketing.

Reageer op dit artikel