artikel

ABUS Hill Bill MTB helm

Onderdelen & Accessoires

ABUS Hill Bill MTB helm
De 12 luchtinlaten en 7 luchtuitlaten van de ABUS Hill Bill MTB-helm, die onderling zijn verbonden, zorgen voor een zeer goede ventilatie.

De sportieve en robuuste ABUS Hill Bill helm is bijzonder geschikt voor de wedstrijdsport en sportief gebruik door mountainbikers. De ABUS Hill Bill helmen worden volgens het Double Shell In-Mold procedé vervaardigd voor een langdurige verbinding tussen buitenschaal en het schokabsorberende helmmateriaal (EPS).

ABUS beschikt over een uitgebreid assortiment fietshelmen voor zowel het sport (race en MTB) segment, als voor hobby, vrijetijd en gebruik door kinderen. Alle ABUS fietshelmen zijn in diverse kleuren en maatvoeringen verkrijgbaar en zijn geschikt voor divers gebruik. ABUS helmen voldoen vanzelfsprekend aan de hoogste Europese keuringseisen (EN1078).

Goed getest

Onlangs werden 28 mountainbike helmen getest door het Duitse Mountain Bike Magazine(editie 06/14). De ABUS Hill Bill helm kwam met het predicaat ‘Sehr Gut’ uit de test naar voren. De ABUS Hill Bill helm scoorde vooral hoog door zijn lage gewicht, uitgebreide verstelmogelijkheden en uitstekende ventilatie.

Stabiliteit

Door toepassing van ABUS Safety Tech(AST) structuurversterkingen wordt de stabiliteit verhoogd. Het lichte Zoom verstelsysteem met handige draaiknop zorgt voor een nauwkeurige verstelling van de 2-componenten ring voor optimale pasvorm en flexibiliteit. Zachte verstelbare helmriempjes met praktische sliders verhogen de eenvoudige verstelling.

Ventilatie

De 12 luchtinlaten en 7 luchtuitlaten, die onderling zijn verbonden, zorgen voor een zeer goede ventilatie. De helmvoering is uitneembaar en wasbaar wat het draagcomfort ten goede komt. Reflecterende striping zorgt voor een grote passieve veiligheid. Daarnaast is de helm voorzien van een afneembaar vizier. Ook het gewicht van 300 gram draagt bij aan een hoog draagcomfort.

Zes kleuren

De ABUS Hill Bill helmen zijn leverbaar in de kleuren Apple Green, Grasshopper, Signal Orange, Caribbean Blue, Velvet Black en Polar Matt in de maten 52-57 cm en 57-61 cm. Advies verkoopprijs € 134,95.

Reageer op dit artikel