artikel

Yepp Cargo in RTL-programma LifestyleXperience

Onderdelen & Accessoires

Yepp Cargo in RTL-programma LifestyleXperience
Het LyfestyleXperience-team heeft een leuk item gemaakt waarbij de voordelen van de praktische en modieuze voordragermanden worden getoond.

Voor het tv-programma LifestyleXperience zijn afgelopen dinsdag 6 mei opnames gemaakt van de inklapbare Yepp Cargo voordragermanden. De uitzending zal op zondag 25 mei om 14:20 uur worden uitgezonden op RTL 4 en op zaterdag 31 mei om 15:10 uur worden herhaald op RTL 5.

Het LyfestyleXperience-team, cameraman Carlo, presentatrice Wendy-Kristy, Quinty (de dochter van een van de medewerkers van Yepp/GMG) en medewerkster Ellen hebben samen een leuk item gemaakt waarbij de voordelen van deze praktische en modieuze voordragermanden worden getoond.

Prijsvraag

Aan de uitzending van LyfestyleXperience over de Yepp Cargo heeft Yepp/GMG een prijsvraag gekoppeld. Daarvoor moeten kijkers de vraag beantwoorden: Welk Yepp Cargo-model is op de fiets van Quinty (de fietsende scholier) gemonteerd? Met het beantwoorden van deze prijsvraag maken de deelnemers kans op mooie prijzen zoals de Yepp Cargo Flexx, de Yepp Cargo Cosmo en de Yepp Cargo Boxx. Men moet vóór 8 juni het antwoord sturen naar info@yepp.nl met als titel: Yepp Cargo Prijsvraag. Op maandag 9 juni verloot het Yepp-team de prijzen onder de inzenders met de juiste antwoorden.

Reageer op dit artikel