artikel

Bosch Battery Cover

Onderdelen & Accessoires

Bosch Battery Cover
Tip 4 Wintergebruik: Bij kou is een neopreen hoes een uitkomst want daar behaal je meer kilometers mee. Foto Bosch Battery Cover/Bosch eBike Systems/www.allesvoormijnboschfiets.com

Www.allesvoormijnboschfiets.nl levert een beschermhoes voor Bosch accu’s. Deze Bosch Battery Cover dient als isolatielaag die de accu zowel tegen kou beschermt als tegen de zon. De neopreen hoes verbetert de actieradius en verlengt de levensduur van de accu. Www.allesvoormijnboschfiets.nl levert uitsluitend aan de vakhandel.

De accu is een kwetsbaar onderdeel van de e-bike. De gemiddelde prijs die de consument betaalt voor een kwalitatief goede e-bike rechtvaardigt een investering in de levensduur van de accu.

Omgevingstemperatuur van invloed op accuperformance

De omgevingstemperatuur is van invloed op de performance van de accu. Bij temperaturen onder de 20 graden Celsius presteert de accu minder. Temperaturen onder de 10 graden zijn zelfs schadelijk voor de accu. De Bosch Battery Cover dient als isolatielaag die de accu beschermt tegen kou en overigens ook tegen het branden van de zon. Het advies is de neopreen hoes te gebruiken in alle seizoenen. De Battery Cover verbetert de actieradius en verlengt de levensduur van de accu.

Samenwerking Fahrer en Bosch

Het Duitse bedrijf Fahrer heeft in samenwerking met Bosch de Battery Cover geperfectioneerd. Sinds april 2014 levert Lennard Toes (allesvoormijnboschfiets.nl) naast de Generatie 1 Bosch Battery Cover ook de Generatie 2 Bosch Battery Cover. Dit is de hoes voor het nieuwe systeem van Bosch, Active and Performance.

Uitsluitend voor de vakhandel

De Bosch Battery Cover is alleen verkrijgbaar in tweewielerspeciaalzaken. Www.allesvoormijnboschfiets.nl levert niet aan consumenten. De consumentenadviesprijs voor de Battery Cover is € 55,-.

Reageer op dit artikel