artikel

Bike Butler exclusieve distributeur IXOW

Onderdelen & Accessoires

Bike Butler exclusieve distributeur IXOW
IXOW biedt een complete range aan fietscomponenten en -accessoires zoals anti-diefstalbeveiliging, remmen, schakelsystemen en kabels.

IXOW, een nieuwe Franse fabrikant en ontwikkelaar van innovatieve fietsonderdelen en – accessoires opgericht in 2011 heeft in groothandel Bike Butler een uitstekende partner gevonden voor de distributie van zijn producten. IXOW produceert design fietscomponenten die het fietsgebruik versimpelen en fietsplezier bevorderen.

Christian Gauthier, CEO van IXOW, ziet de samenwerking vol vertrouwen tegemoet. “Wij zien grote kansen in het toevoegen van nieuwe functionaliteiten aan de fiets(industrie). Ons doel is tweeledig: enerzijds het vergemakkelijken van het fietsen, anderzijds nieuwe mogelijkheden bieden voor fabrikanten en distributeurs. IXOW ziet veel potentieel in de Belgische en Nederlandse markt. We zien ernaar uit om dit potentieel samen met Bike Butler in te gaan vullen. Bike Butler kent een intensieve distributie, die de retail gaat bijstaan in de verkoop van de technisch hoogwaardige producten.”

Vernuftig design

Michaël Chin-Sue, oprichter van Bike Butler: “We zijn trots om de distributie van IXOW op ons te gaan nemen. Het design en het vernuft van de IXOW-producten kan  bijdragen aan het intensievere gebruik van de fiets. Dit partnerschap gaat bijdragen aan de vergroting van ons klantenbestand door de kwalitatief hoogwaardige & sportieve toevoeging.”

Complete productrange

IXOW biedt een complete range aan oplossingen voor de fiets; anti-diefstalbeveiliging, remmen, schakelsystemen en kabels. Zowel Voor OEM als voor de sportieve consument.

Reageer op dit artikel