artikel

Red Dot Award voor ABUS uGrip Bordo

Onderdelen & Accessoires

Red Dot Award voor ABUS uGrip Bordo
De geavanceerde vouwconstructie van de ABUS uGrip Bordo combineert veiligheid en flexibiliteit met een lichtgewicht en compact ontwerp.

Trouw aan het motto ‘Op zoek naar het beste’, zocht de Red Dot 2014 jury opnieuw naar de beste voorbeelden van internationale productontwerp. ABUS, specialist in mobiele beveiliging, werd bekroond met de begeerde Red Dot Design Award voor zijn opvouwbare slot uGrip Bordo 5700.

De competitie was hard: 1.816 fabrikanten, ontwerpers en architecten uit 53 verschillende landen namen deel aan de wedstrijd. “We zijn verheugd onze expertise te kunnen aantonen in één van de grootste product design competities ter wereld en ons te kunnen meten met de beste in de branche,” zei Torsten Mendel, Marketing en pr Manager voor ABUS Mobile Security Duitsland.

Licht en compact ontwerp

De uGrip Bordo 5700 is de meest recente toevoeging aan de succesvolle ABUS Bordo vouwsloten lijn en laat betrouwbare beveiliging samengaan in een cool design. De geavanceerde vouwconstructie combineert veiligheid en flexibiliteit met een lichtgewicht en compact ontwerp. Beschikbaar in vijf moderne kleuren en met een uitgesproken vorm, is de uGrip Bordo de perfecte metgezel voor de stijl-bewuste fietser met specifieke beveiligingsvereisten.

Red Dot Gala

De innovatieve ontwerpkwaliteiten van het slot overtuigde het internationale Red Dot panel van deskundigen. Tijdens een evaluatieproces gedurende een aantal dagen, hebben de 40 leden van de Red Dot jury 4.815 ontwerpen getest, geanalyseerd en beoordeeld. De uitreiking van de Red Dot Award vindt plaats tijdens de Red Dot Gala op 7 juli 2014 in het Alto theater in Essen.

Reageer op dit artikel