artikel

Juncker en Lake organiseren training Custom Carbon Fit

Onderdelen & Accessoires

Juncker en Lake organiseren training Custom Carbon Fit
Juncker Bike Parts organiseerde in samenwerking met Lake Cycling, de Custom Carbon Fit, een interactieve training voor Lake dealers in Nederland en België.

Afgelopen week organiseerde Juncker Bike Parts, in samenwerking met Lake Cycling, de Custom Carbon Fit, een interactieve training voor Lake dealers in Nederland en België. Tijdens twee opeenvolgende avonden demonstreerde Martin Pounder, shoefitting expert uit Groot-Britannië, hoe het custom aanmeten van Lake schoenen precies in zijn werk gaat.

Martin Pounder begon de avond met een korte demonstratie. De schoen moet maximaal vijf minuten in de oven op tachtig á negentig graden. Daarna is het mogelijk de thermoplastische hiel of zool in de gewenste vorm te kneden.  Na de demonstratie was er ruimte voor dealers om zelf in duo’s aan de slag te gaan. Zij maten elkaars schoenen aan en leerden al doende de fijne kneepjes van het shoe fitting. “Je kunt het fitten van schoenen alleen goed leren door het zelf te doen,” aldus Christian van Asten (Co-owner Lake Cycling).

Interactiviteit hoog gewaardeerd

Resultaat van de avond was dat iedereen met een perfect passend paar de deur uit ging. De interactiviteit van de training werd door de dealers zeer gewaardeerd. Algemeen was de indruk dat het een uitkomst is voor veeleisende fietsers die niet met het standaardaanbod uit de voeten kunnen.

Reageer op dit artikel