artikel

Castelli Endurance Jersey biedt twee in één

Onderdelen & Accessoires

Castelli Endurance Jersey biedt twee in één
Het Castelli Endurance Jersey is een verderlichte baselayer in combinatie met een geweven stretch jersey.

De nieuwste Castelli Endurance Jersey biedt twee in één door de combinatie van lagen. De eerste laag is een vederlichte baselayer, die is gecombineerd met een fantastische, geweven stretch jersey.

De jersey is gebaseerd op Airway technologie: een zeer rekbare jersey ‘zweeft’ als het ware boven de Prosecco Mesh baselayer. Hierdoor passeert er véél meer lucht dan normaal tussen beide lagen. De grote luchtstroom versnelt de verdamping van het geproduceerde zweet. Dit is een verademing voor de sportieve fietser.

Super stretch

Er zit enorm veel stretch op zowel de baselayer als de buitenste laag. Dit maakt het shirt héél aanpassend en aerodynamisch. Het fietsen lijkt gewoon sneller aan te voelen met dit shirt. Nieuwe stoffen, een nieuwe constructie, een nieuwe look en comfort voor de lange ritten: zo definieert Castelli ‘Endurance’.

Reageer op dit artikel