artikel

Adidas eyewear met hydrofobe filtertechnologie

Onderdelen & Accessoires

Adidas eyewear met hydrofobe filtertechnologie
De Adidas tycane pro in glanzend wit/rood is speciaal voor watersporttoepassingen ontwikkeld.

Adidas eyewear zorgde altijd al voor goed zicht tijdens elke sport, maar de nieuwe Hydrophobic filtertechnologie maakt het zicht nu volledig onbelemmerd. De innovatieve Hydrophobic LST glazen garanderen optimaal zicht op elk moment, zelfs bij regenachtig weer of opspattend water. Een speciale coating stoot waterdruppels af zonder strepen achter te laten en de LST filtertechnologie vlakt snelle veranderingen van licht naar schaduw af en verscherpt contrasten. De Hydrophobic glazen zijn ingebouwd in de verschillende adidas eyewear sportbrillen.

Voor de fietsbrillen zijn dat de evil eye halfrim en evil eye halfrim pro. Deze zijn voorzien van de Hydrophobic LST glazen. Daarnaast hebben de brillen een optimale pasvorm en beschermen ze de ogen tegen tocht en transpiratie. De vlakke en flexibele antislip-oren passen onder elke helm zonder vervelende drukpunten te veroorzaken. De evil eye-serie staat voor innovatie en functionaliteit en is dan ook een vertrouwde naam voor zowel professionals als amateurs.

Adidas eyewear

Alle modellen uit de adidas eyewear-collectie zijn ontworpen en vervaardigd door de bekende brillenfabrikant Silhouette International in Oostenrijk. Op adidas.com/eyewear is meer informatie over deze en andere modellen van adidas eyewear te vinden.

Reageer op dit artikel