artikel

Roeckl Bergamo

Onderdelen & Accessoires

Roeckl Bergamo
Het accessoiremerk Roeckl komt met de nieuwe serie fietshandschoenen Bergamo.

Sinds 1839 produceert het Duitse accessoiremerk Roeckl kwalitatief hoogstaande handschoenen. Voor de zomer van 2014 is dat de nieuwe serie Bergamo.

De Bergamo is een pionier qua design. Dat trekt de aandacht, met de stijlvolle, elastische omsluiting van de pols. Deze houdt de handschoen perfect op zijn plaats en geeft zachte ondersteuning. De Duitse expert zet niet voor niets zijn logo rondom de polsband. Hierdoor krijgt de Bergamo plots een zeer modieus karakter. Het resultaat is een slanke, sportieve handschoen.

Technische aspecten

De technische eigenschappen van de Bergamo-handschoenen staan garant voor kwaliteit en comfort. De Comfort Innovation is een gepatenteerde, naadloze bescherming van de gevoelige holte tussen duim en wijsvinger. Flex Foam is een kwalitatieve schuimvulling die de impact van schokken en trillingen minimaliseert. Silicone Grip garandeert een perfecte greep op het stuur. En tot slot trek je met het Pull Off systeem de handschoen in één simpele beweging uit, met slechts twee vingers.

Reageer op dit artikel