artikel

Met Basil Mix & Match eigen stijl creëren

Onderdelen & Accessoires

Met Basil Mix & Match eigen stijl creëren
Met het Mix & Match-concept van Basil kan de individuele consument zijn of haar fiets helemaal naar eigen wens maken.

Mensen willen tegenwoordig steeds meer hun individuele smaak laten zien. Ook op de fiets. Met accessoires en tassen van Basil kan de consument naar eigen smaak ‘mixen’ en combineren en zo precies de look creëren die ‘matcht’ met zijn of haar persoonlijke stijl. De nieuwe collectie voorziet in verschillende ‘smaken’ en is daarmee geschikt voor sportief of recreatief fietsen, de fiets gebruiken voor elegant shoppen, of gewoon om efficiënt van A naar B te komen.

Met het Mix & Match-concept van Basil kan men naar hartenlust combineren. De nieuwe collectie bestaat uit voordragers, tassen, rieten manden, oersterke kratten, kleurrijke bellen, slingers en zadelhoezen. Hiermee is de fiets te creëren die past bij een persoonlijke levensstijl. Voor elke leeftijd biedt de Basil-collectie een ruime keuze.

Overgewaaid uit de mode

Combineren, of Mixen & Matchen is een trend die rechtstreeks lijkt overgewaaid uit de mode. Niets is te gek op de catwalk en in mode’hoofd’steden zoals Milaan en Parijs. Bloemenprints gaan samen met retro-chic en harige monstertassen. Afgetrapte sneakers kunnen prima onder een driedelig kostuum. Zo is het ook met de fietsmode. Mixen kan totdat de perfecte match is gevonden.

Prijs voor mooiste etalage

Voor creatieve retailers biedt deze nieuwe trend kansen, want shoppen is natuurlijk meer dan sec vergelijken en kopen. Shoppen is verleiding, beleving en inspiratie. Met Mix & Match biedt Basil retailers de mogelijkheid om te variëren en altijd de juiste snaar te raken. Bovendien: een inspirerende winkelpresentatie verlengt de verblijfstijd en verplaatst de aandacht van de consument naar het assortiment. Basil maakt het consument en retailer gemakkelijk.

Klant verleiden

Welk assortiment past het beste in de winkel? Welke presentatie geeft het beste resultaat? Wie is precies de klant en hoe kan die verleid worden tot aankoop? Basil staat stil bij deze vragen en nodigt retailers uit helemaal los te gaan op het thema Mix & Match. Laat voorbeelden zien van verschillende fietsstijlen in de etalage. En stuur een foto in. De Basil-dealer met de mooiste etalage wordt beloond met een leuke incentive voor het hele team. Kijk voor meer informatie op basil.nl.

Reageer op dit artikel