artikel

Wolvenberg inspireert vrouwen

Onderdelen & Accessoires

Wolvenberg inspireert vrouwen
In een speciaal magazine, samengesteld door Wolvenberg, staan alle specifieke vrouwenproducten verzameld.

Fietsen is niet langer uitsluitend een mannenzaak. Naast dat veel meer vrouwen op de fiets stappen, schenken ook de media steeds meer aandacht aan het dameswielrennen, dat mede dankzij de hegemonie van Marianne Vos flink aan populariteit wint. Voor kledingleverancier Wolvenberg reden om de damescollectie eens extra aandacht te geven.

Op zaterdag 8 maart is het internationale vrouwendag. De week die er aan voorafgaat, 3 tot 7 maart, focust Wolvenberg daarom elke dag op de vrouwencollecties van een van zijn merken. Speciaal voor deze gelegenheid bundelde Wolvenberg alle vrouwenproducten in een Ladies Inspiratie Magazine.

Inspiratieboek

Speciaal voor vrouwenweek maakte Wolvenberg een aparte pagina aan op zijn website: wolvenberg/ladies. In een speciaal magazine staan alle specifieke vrouwenproducten verzameld. Dit boek staat helemaal in teken van comfort, design & speed voor vrouwen. Bijvoorbeeld een comfortabel vrouwenzadel, of een fietsbroek met een zeem specifiek voor vrouwen, of handschoenen die passen bij je outfit én een uitstekende grip op het stuur geven, of een Ponytail-friendly fietshelm.

Wolvenberg steekt de vrouwen in het nieuw

Daarbij koppelt Wolvenberg er een leuke wedstrijd aan. In het magazine staat bij enkele producten een bloem. Consumenten die alle bloemen vinden en aan Wolvenberg doorgeven (mail: mv@wolvenberg.com), maken kans om al deze producten te winnen. De wedstrijd loopt van 24 februari tot 7 maart. Op 8 maart, internationale vrouwendag, wordt de winnaar bekendgemaakt.

Reageer op dit artikel