artikel

Augusta Koopdag

Onderdelen & Accessoires

Augusta Koopdag
De Augusta Koopdag 2014 opent weer vroeg, om acht uur hebben bezoekers nog alle keuze uit de aanbiedingen.

Na de drie succesvolle edities van 2011, 2012 en 2013 zal Augusta Benelux ook in 2014 weer een Augusta koopdag organiseren. Maandag 17 maart opent Augusta haar deuren in Leiden voor alle BBB-dealers. Met ruim 500 aanbiedingen en flinke kortingen op het gehele assortiment, is er ook dit jaar weer veel voordeel te halen.

De Koopdag begint, net zoals vorig jaar, vroeg. Om 8:00 uur gaan de deuren van het slot, om pas om 21:00 uur weer te worden gesloten. Dat betekent dertien uur voordeel halen aan de Rooseveltstraat 46 in Leiden.

Rondleiding en bezichtiging

Naast voordeel halen, is er ook de mogelijkheid om een rondleiding te krijgen over de verschillende afdelingen. Ook wordt de innerlijke mens de gehele dag door goed verzorgd.

Reageer op dit artikel