artikel

Spiuk op Velofollies

Onderdelen & Accessoires

Spiuk op Velofollies
Tijdens de Velofollies modeshow wordt dagelijks de Spiuk kleding, helmen, brillen en schoenen geshowd.

Van 17 tot en met 19 januari is de Velofollies in Kortrijk hét domein voor de echte wielerliefhebber. Het Spaanse kledingmerk Spiuk toont hier zijn collectie voor het aanstaande fietsseizoen, voor het tweede jaar op rij. Tijdens de Velofollies modeshow wordt dagelijks de kleding, helmen, brillen en schoenen geshowd door mannelijke- en vrouwelijk modellen.

“We zijn heel trots om, net als vorig jaar, onze Spiuk fietskledingcollectie aan het Velofollies publiek te showen. Vorig jaar hebben we heel veel enthousiaste en ambitieuze fietsliefhebbers gesproken en aangestoken met het Spiuk-virus. Ook dit jaar hebben we weer een mooie collectie om te laten zien. Natuurlijk de nieuwe Spiuk fietsschoenen, fietsbrillen met meekleurende glazen en Spiuk helmen, ” vertelt Spiuk accountmanager Sander Bouwens. Tijdens Velofollies houdt Spiuk een speciale actie waarbij je door een coupon in te vullen met naam en e-mailadres men kans maakt op de Daggon helm, Arqus bril of Z15R fietsschoen.

Compleet assortiment

Het Spaanse merk Spiuk biedt een compleet assortiment voor de sportieve fietser, wat gunstig is voor het margebehoud van de dealer. Truien, vesten, broeken, handschoenen, kousen, schoenen, maar ook helmen, zonnebrillen, massageolie, verzorgingsproducten en zelfs ondergoed behoren tot het uitgebreide stijlvolle assortiment. Tijdens Velofollies zullen ook de nieuwste triatlonschoen Spiuk Pragma en de innovatieve Spiuk Dharma te zien zijn.

Gunstige prijsstelling

In de collectie is de color matching trend duidelijk te zien. Sowieso is het een kleurige collectie, met unicolor shirts en broeken met opvallende details. Binnen de collectie is meer focus op dameskleding gekomen. Hierbij houdt Spiuk rekening met de Nederlandse weersomstandigheden en brengt speciaal voor ons land een damesshirt met mouw naast de mouwloze versie voor de warmere landen. De prijsstelling is gunstig, een broek kost maximaal € 110,-. “Je kunt je als fietser voor € 200,- van top tot teen aankleden met Spiuk,” aldus Bouwens. “Ook de helmen zijn minder duur dan ze ogen. Men schat ze vaak op € 130,-, maar dan blijken ze ronde de € 90,- te kosten. Daar kijken klanten vaak wel van op.”

Spiuk Dharma

Het nieuwe topmodel binnen de Spiuk helmenrange de Spiuk Dharma wordt geleverd met een innovatieve en afneembare Aero cap. Deze cap bevordert de aerodynamica van de fietser wat weer zorgt voor betere prestaties. Deze cap is gemakkelijk te bevestigen en los te koppelen maar zit muurvast aan de helm. De Dharma is voorzien van een zo genoemde ‘butterfly cage’ die bevestigd is aan de helm zodat de helm bij een crash op het hoofd blijft zitten. De helm is beschikbaar in acht kleurencombinaties waarbij het riempje in dezelfde kleur wordt geleverd als de helm. De 260 gram wegende helm is geheel te personaliseren zoals men dat gewend is van Spiuk. Het sluitsysteem van de Dharma is exclusief ontwikkeld door SPIUK en zorgt dat de helm perfect op het hoofd blijft zitten. De winkeladviesprijs is €129,95.

Reageer op dit artikel