artikel

Samenwerking Tacx en Ironman

Onderdelen & Accessoires

Samenwerking Tacx en Ironman
Tacx wil door samenwerking met Ironman zijn steun voor triatleten vergroten en bijdragen aan de ontwikkeling van deze extreme sport.

Tacx is met ingang van 1 januari 2014 officieel partner geworden van Ironman. Met deze samenwerking wil Tacx zijn steun voor triatleten vergroten en bijdragen aan de ontwikkeling van deze extreme sport.

Ironman is het grootste actieve sportplatform van de wereld, bestaande uit de meest uitdagende uithoudingsproeven. Wat begon met één enkele triathlon in 1978, is uitgegroeid tot een wereldwijd begrip met bijna 190 evenementen in 2013.

Wereldkampioen traint met Tacx

De Tacx trainers worden gebruikt door enkele van ’s werelds beste triatleten, onder wie de leden van het Uplace BMC Pro Triathlon Team en drievoudig wereldkampioen Craig Alexander, een Ironman legende.

Oude rot en nieuwkomer ‘sponsored by Tacx’

In 2014 zal Tacx twee sporters volgen en ondersteunen bij het bereiken van hun grote doel. Wolfgang Ermeling bereidt zich voor op zijn allerlaatste Ironman triathlon, terwijl ‘first timer’ Frank Janssen werkt aan zijn ultieme droom om een Ironman atleet te worden. Beide sporters zullen hun ervaringen op de weg hiernaartoe delen via hun blog, te lezen op de Tacx website.

Reageer op dit artikel