artikel

Salesteam NuVinci uitgebreid

Onderdelen & Accessoires

Salesteam NuVinci uitgebreid
Lennart van Houwelingen, al drie jaar sales vertegenwoordiger voor NuVinci in Nederland, is gepromoveerd tot Sales Manager Benelux.

Fallbrook Technologies, producent van de traploze en automatische versnellingsnaaf NuVinci, gaat verder investeren in zijn succesvolle product. De marktvraag is dermate groot dat verdere Europese expansie voor de hand ligt. De salesorganisatie voor Europa wordt daarom uitgebreid.

Concreet betekent dit dat er nieuwe sales managers worden aangesteld, een voor Noord- en Zuid-Duitsland, en een marketing manager voor Noord-Duitsland. Voor de Benelux is Lennart van Houwelingen, die al drie jaar als sales vertegenwoordiger optreedt voor NuVinci in Nederland, gepromoveerd tot Sales Manager Benelux. Daarmee wordt zijn takenpakket uitgebreid naar een bredere ondersteuning in de hele Benelux.

Lennart van Houwelingen

Van Houwelingen werkt al ruim tien jaar in de fietsindustrie. Eerder heeft hij gewerkt bij een fietsenwinkel in Breda, waarna hij zijn carrière voortzette bij AGU.

Reageer op dit artikel