artikel

Oilily gaat samenwerken met AGU

Onderdelen & Accessoires

Oilily gaat samenwerken met AGU
Op de foto staan Geert Olsthoorn (links), managing director van Oilily en Patrick Ebbeling, commercieel directeur van AGU.

Oilily en AGU, twee Alkmaarse merken met wereldwijde uitstraling, combineren het beste van twee werelden. Dit voorjaar introduceert AGU regenkleding, fietstassen en accessoires (bellen en sloten) met het bekende Oilily-design. Op 31 januari werd het contract ondertekend.

Vrolijkheid met een grote V. En functionaliteit met een grote F. Dat zijn de kenmerken van de nieuwe artikelen, ontwikkeld met de vracht aan kennis op fietsgebied van AGU en de unieke en uitgesproken design-ervaring van Oilily. Eén ding is daarbij zeker: het fietslandschap krijgt een flinke oppepper.

De koningin van het schoolplein

De regenkleding van Oilily by AGU is geschikt voor meisjes en jonge vrouwen die graag wat kleur aan hun leven geven. Voel je (opnieuw) de koningin van het schoolplein met deze stijlvolle en opvallende regenkleding, van de kwaliteit die je van AGU-regenkleding mag verwachten. De lijn bestaat uit twee poncho’s (één voor kinderen en één voor volwassenen) en een kinderregenjack. Alle kleding is wind- en waterdicht en de naden zijn volledig getaped.

Elke fiets wordt een vrolijk vervoermiddel

Ook de fietstassen en accessoires, die onder de naam Oilily by Cordo op de markt komen, blinken uit in vrolijkheid en functionaliteit. De fietsbel maakt van elke fiets een vrolijk vervoermiddel en het kettingslot maakt zelfs van een simpele handeling als het op slot zetten van je fiets, een klein feestje. De artikelen zijn vanaf het voorjaar verkrijgbaar in de fietsspeciaalzaken.

Op Youtube is een video te zien van de AGU regenkledingcollectie.

Reageer op dit artikel